Sluit menu

Restaurant & Lounge met panorama uitzicht

Wij leggen je tijdens jouw verblijf graag in de watten. Wij willen je verwennen en verrassen. Zo ook in ons wellnessrestaurant en lounge. De sfeer, het stijlvolle interieur én het fabuleuze uitzicht maken dit restaurant ‘the place to be’ om culinair verrast te worden. Je kunt er genieten van een drankje, een lunch of uitgebreid diner.

Daarnaast proberen wij je zoveel mogelijk te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten. Bewust kiezen voor (gezonde) én lekkere voeding zorgt ervoor dat je je elke dag goed voelt. Een gezonde geest heeft immers een gezond lichaam nodig. We vertellen je daarom, in onze menukaart, ook graag wat meer over onze ‘bewuste’ keuzes. Alle gerechten zijn vers en worden met grote passie bereid door onze koks.

Menu magazine

Nieuwsgierig geworden naar onze menukaart? Bekijk ons Menu Magazine dan alvast online. Ga er heerlijk voor zitten, bladen op je gemak door het magazine en kies alvast voor jouw favoriete drankjes en gerechten voor jouw volgende bezoek.

Wellness All-inclusive

Het gevoel van een echte mini-vakantie!
Een dagje wellness is een dag ontspannen, uitrusten en genieten van een moment van rust in de dagelijkse hectiek. Ongecompliceerd genieten. En daar hoort natuurlijk ook lekker eten bij. En wat is er nu fijner als je tijdens jouw dagje wellness niet na hoeft te denken over de prijs? Alles is inclusief. Je krijgt niet alleen de hele dag toegang tot het wellnessresort, in het all-inclusive arrangement zijn een lunch (broodje en soep naar keuze), diner (hoofd- en nagerecht naar keuze) én 5 drankjes inbegrepen. Jij kiest wat je lekker vindt, op het moment dat het jouw uitkomt. Tussendoor even een opgieting? Geen probleem, na jouw opgieting staan we weer voor je klaar. Alles vers en met grote passie bereid door onze koks. Pure luxe, toch?

[productwellness-all-inclusive-arrangement]

BLUE Wellness is geopend!

Veilig naar de sauna. Het kan! In onderstaande video laten we zien welke
maatregelen we hebben getroffen om ervoor te zorgen dat jouw bezoek aan BLUE veilig
en verantwoord is.

We verwelkomen je graag.
Let op! Onze horecagelegenheden zijn op dit moment alleen toegankelijk voor hotelgasten.

Bekijk hier alle maatregelen rondom het coronavirus.