Sluit menu

Ontdek BLUE Wellnessresort Leiden

BLUE Wellnessresort Leiden is een uniek wellnessresort midden in de stad Leiden. BLUE Wellnessresort Leiden is gevestigd op de 11e en 12e verdieping van het Level gebouw naast het Centraal Station van Leiden. Dit wellnessresort op grote hoogte beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek tot een bijzondere belevenis maken. BLUE Wellnessresort Leiden is onderdeel van BLUE Wellness by Fletcher.

Ontspannen dagje wellness

Bij BLUE Wellnessresort Leiden kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met een juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom heeft BLUE Wellnessresort Leiden een prachtig restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij dit luxe sauna- en wellnessresort in Leiden.

Waarom BLUE Wellnessresort Leiden?

  • Gastvrij ontspannen;
  • Het hoogst gelegen wellnessresort van Nederland, dus uniek uitzicht;
  • A la carte genieten van culinaire specialiteiten;
  • Exclusieve beauty- en ontspanningsbehandelingen.

Reserveer direct

Beleef BLUE Wellnessresort Leiden met korting

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij BLUE Wellnessresort Leiden? Je kunt je saunadag bij BLUE Wellnessresort Leiden ook met korting reserveren! BLUE Wellnessresort Leiden heeft vaak voordelige acties waardoor BLUE Wellnessresort Leiden voor iedereen toegankelijk is. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Zuid-Holland? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens naar onze speciaal samengestelde sauna arrangementen. Is 1 dagje wellness niet genoeg? BLUE Wellnessresort Leiden beschikt over een inpandig hotel zodat je na je dagje sauna in je badjas naar je hotelkamer kunt lopen. Geïnteresseerd? Kijk dan ook eens bij de hotelarrangementen.