Sluit menu

Tarieven

BLUE Wellnessresort Leiden is 365 dagen per jaar geopend. Kies jij voor een hele dag, alleen een ochtend of kom je in de avond ontspannen? Afhankelijk van jouw keuzes gelden onderstaande tarieven.

ENTREEPRIJZEN

Entree hele dag (10:00 tot 23:00 uur) vanaf € 36,50
Entree ochtend (tot 14:00 uur) vanaf € 22,50
Entree avond (vanaf 16:00 uur) vanaf € 24,50


WEEKENDEN
Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 4,- per persoon. Voor acties en externe acties en/of vouchers kan de toeslag in het weekend of andere dagen afwijken. Of, en welke toeslag van toepassing is staat vermeld op de voucher en/of de actiepagina.

BADENKAARTEN
Wil je ons regelmatig bezoeken? Dan is een BLUE Badenkaart wellicht iets voor jou. Met een BLUE Badenkaart geniet je altijd van een voordelig dagje wellness. BLUE Badenkaarten zijn uitsluitend online te koop.

VERHUUR EN VERKOOP
Heb je geen zin om je badjas en handdoeken mee te brengen van thuis en na afloop van jouw ontspannen dagje wellness met een berg was thuis te komen? Bij BLUE Wellnessresort Leiden kun je bij de receptie ook een badjas en handdoeken huren! Wel zo makkelijk en het scheelt je een hoop werk als je weer thuiskomt.

Badlinnenpakket (badjas, twee handdoeken en slippers) 21,50
Huur badjas 8,50
Huur handdoekenset (twee handdoeken) 8,50
Koop badjas (diverse designs) vanaf 34,50
Koop hammamdoek (diverse designs) 17,50
Koop BLUE Wellness slippers

8,50

Tijdens jouw dagje wellness is het dragen van een badjas en slippers verplicht. 

BADKLEDING
Bij BLUE Wellnessresort Leiden is een 100% blootbeleid van toepassing. Dit betekent dat het dragen van badkleding op geen enkele dag toegestaan is. 

PARKEREN
Onder het Level gebouw, waar BLUE Wellnessresort Leiden in gevestigd is, bevindt zich een ruime parkeergarage waar je, tegen betaling, gebruik van kunt maken. In- en uitrijden is 24 uur per dag mogelijk en er bevinden zich 2 elektrische oplaadunits in de parkeergarage. De maximale doorrijhoogte is 1.90 meter. In de parkeergarage volg je de bordjes en neem je de lift (of trap) naar de 12e verdieping.
Tarieven: € 2,00 per uur of € 15,00 voor een hele dag. Let op! Deze tarieven zijn alleen van toepassing indien je bij de receptie van BLUE Wellnessresort Leiden afrekent.